Köp billiga begagnade bildelar online

I vårt lager ryms tusentals begagnade bildelar, så chansen är stor att du hittar det du söker hos oss. Vi samarbetar med LAGA och Bildelsbasen.se, där du kan se våra tillgängliga produkter online.

LAGA

Vår samarbetspartner LAGA är en grupp av 86 bildemonterare som marknadsför kvalitetstestade begagnade bildelar över hela landet.

Bildelsbasen

Bildelsbasen.se är Sveriges i särklass största databas med bildelar.

Kvalitetssäkrade reservdelar till din bil

Det kan kännas riktigt frustrerande när något i bilen plötsligt slutar att fungera. Ingen vill bli ståendes på vägen med en varningslampa lysandes på instrumentpanelen och få av oss bilägare vill behöva tänka på dyra kostnader som kanske väntar. Men att få bilen att rulla igen behöver varken bli svårt eller dyrt!

Hos oss på Demia hittar nästan alla slags begagnade bildelar som du kan tänka dig till din bil. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt i vårt lager eller online och hos oss finner du ett helt team av mekaniker, demontörer, säljare och andra medarbetare som alla brinner för just bilar, reservdelar och att du ska bli nöjd.

Demia startade 1987 och med över 35 år i branschen så vet vi vad vi sysslar med. Alla våra reservdelar är kvalitetsmärkta och inga delar som inte klarat våra noggranna kontroller säljs vidare. Därför kan vi erbjuda marknadsmässiga garantier och reservdelar som håller länge.

Köp dina begagnade bildelar hos oss på Demia, till bra priser och med hög kvalitet.